részletes rendelőkereső
 Vissza a főoldalra

Érdekli az ingatlan?

Válaszát kérjük számmal adja meg!Kérjük mindegyik mezőt kitölteni!
  • Eladó
  • Kiadó
1
Nyomtatás

Teljes körűen felújított 84nm üzlet a Margit Krt és Keleti Károly utca sarkán!

Rendelő azonosítója
RE138
Város
Budapest (Pest megye)
II. kerület
Alapterület
84.0 m2
Felszereltség
Berendezéssel
Rendelők száma
1 db
Szakmai profil
-

Leírás

Teljes körűen felújított 84nm üzlet a Margit Krt és Keleti Károly utca sarkán!

Margit krt. felől LED-fal van felszerelve a 4-6-os villamosmegállóból tisztán olvasható, illetve az üzlet rendelkezik még 2 további erkéllyel, melyek kiváló hírdetési felületet nyújtanak.

Az üzletben 4 külön álló kabin (irodaként is használható), illetve 2 külön ajtóval, hangszigeteléssel ellátott iroda is található. Az egyik irodához tartozik egy 360 cm hosszúságú beépített üveg erkély, melynek nyitható üveg ajtaja kiváló szellőztetési lehetőséget biztosít.

Ezen felül egy beépített konyha, férfi/női mosdó, és egy eddig ki nem használt, de gyönyörűen felújított 20 nm helyiség is, mely szintén 360 cm üveg erkély felülettel rendelkezik.

Az üzletben két küldön klíma is helyet kapott, így a hőmérséklet szabályozás tökéletesen megoldható.114 méter rejtett LED világítás, 6 csillár, és 28 spot garantálja a hangulatvilágítást. A falakon lakberendező által megálmodott és kiválasztott elegáns vissza fogott stílusú mosható tapéták találhatók.

Rendkívül jó tömegközlekedési lehetőségek: bejárati ajtótól 25 méterre van a rózsadombi buszok megállója, illetve a 4-6 villamos is.

Az üzlet bérleti díja 1000 euro + rezsi!

Az üzlet jelenleg nem rendelőként üzemel, viszont kisebb átalakítással alkalmas rendelőnek is.

Továbbá alkalmas lehet bármilyen irodai tevékenység, ügynöki tevékenység, illetve egyéb irodához kötött tevékenység elvégzéséhez.

További információk: 06 30 232 - 7313, mollikft@gmail.com


Nagyobb térképre váltás
Vissza a lap tetejére

Vélemények

Dr. S. Dezső

Köszönöm a szíves és sikeres közreműködését! Más ingatlanokkal foglalkozó társaságok 1 év alatt nem tudták kiadni a rendelőt. Ön ezt  3 hónap alatt megoldotta.  Köszönettel: Dr. S. Dezső

Dr. Mohácsy Katalin

Szeretném megköszönni, hogy gyorsan és eredményesen bérbe adta az általam felajánlott ingatlant. Dr Mohácsy Katalin, szegedi Aranyklinika

Dr. Kasza Mária Életerő Gyógyközpont

Nagyon szépen köszönöm az eredményes, gyors rendelő közvetítést. Dr. Kasza Mária Életerő Gyógyközpont

Bódiné Angéla

Nagyon tetszett az egész napos program, nem nevezném előadásnak, mert annál sokkal több volt azzal, ahogy együtt gondolkodtunk, közösen ötleteltünk, különböző szempontokból, így az egyes problémát más-más szemszögből...

Balogh Kornélia

Nagyon elégedett vagyok a gyors és pontos közvetítéssel. Remélem a jövőben még sokat fogunk együtt dolgozni.

Kiemelt hirdetések

mindet megtekint