Vissza a főoldalra

Érdekli az eszköz?

Válaszát kérjük számmal adja meg!Kérjük mindegyik mezőt kitölteni!
  • Eszköz
3000000 Ft
Nyomtatás

Mora készülék eladó

Készülék típusa :

Használt Mora Super készülék + szoftverek

Származási hely :

Németország

CE szám:

0483

A gyártó cég ISO száma

EN ISO 9001 13485:2000

A XX. század végének forradalmi előrelépése a gyógyításban a  mikromagnetikus terápia. Ezek meghatározó irányvonalát képviseli a Németországban közel harminc, Magyarországon több mint tíz éves múltra visszatekintő Mora terápia.

A Mora diagnosztika sikerének titka a prevenció, vagyis hogy  a szervezetben zajló kóros folyamatokat már akkor  képes detektálni, amikor azok még csak energetikai szinten vannak jelen. Mint tudjuk, a prevenció rendkívül fontos, hiszen egyik legértékesebb kincs az egészségünk, nem is említve, hogy lényegesen költségkímélőbb megoldás mint a gyógykezelés.

A Mora vizsgálat során egyszerűen használható, ugyanakkor nagyon részletes és megbízható  tesztek segítségével informálódhatunk a szervezet működéséről, azonosítani tudjuk a fő problémás területeket és a legmarkánsabb terhelő tényezőket.

 

A terhelő tényezők között számos lehetőség segít minket a differenciálásban. Vizsgálhatjuk az oly sokat emlegetett környezeti toxinokat, az allergéneket, és a kórokozókat.

 

Külön kiemelném az allergéneket, hiszen az allergia a lakosság egyre nagyobb körét érinti. Az eljárás  hatalmas előnye, hogy  mind a nutritív, mind az inhalatív allergének rendkívül széles skálája tesztelhető, méghozzá vérvétel vagy bőrpróba nélkül, fájdalommentesen ,és a teszt eredménye azonnal interpretálható.

 

A kórokozókkal kapcsolatban a mikózis kérdése jelenleg reflektorfényben áll, hiszen a páciensek jelentős része szenved vélt vagy valós candidiazisban. A Mora programok egyikét kifejezetten arra a célra fejlesztették ki, hogy meg tudjuk ítélni, valóban olyan számban vannak-e patogén gombák a szervezetben, hogy betegséget okozzanak, illetve hogy a fennálló panaszokért ténylegesen azok-e a felelősek.

A Mora kezelések mindig az első vizsgálat eredményére épülnek, egyénre szabottak, tehát a kiváltó ok megszüntetésére törekszenek, hiszen a gyógyulás csak így lehet teljes és tartós. A cél a szervezet energetikai egyensúlyának helyreállítása, ezáltal az öngyógyító erők stimulálása. A Mora terápia bármilyen más gyógymóddal, az egyetemi orvoslás módszereivel és egyéb természetgyógyászati eljárással is szimultán alkalmazató.

Vissza a lap tetejére

Vélemények

Dr. S. Dezső

Köszönöm a szíves és sikeres közreműködését! Más ingatlanokkal foglalkozó társaságok 1 év alatt nem tudták kiadni a rendelőt. Ön ezt  3 hónap alatt megoldotta.  Köszönettel: Dr. S. Dezső

Dr. Mohácsy Katalin

Szeretném megköszönni, hogy gyorsan és eredményesen bérbe adta az általam felajánlott ingatlant. Dr Mohácsy Katalin, szegedi Aranyklinika

Dr. Kasza Mária Életerő Gyógyközpont

Nagyon szépen köszönöm az eredményes, gyors rendelő közvetítést. Dr. Kasza Mária Életerő Gyógyközpont

Bódiné Angéla

Nagyon tetszett az egész napos program, nem nevezném előadásnak, mert annál sokkal több volt azzal, ahogy együtt gondolkodtunk, közösen ötleteltünk, különböző szempontokból, így az egyes problémát más-más szemszögből...

Balogh Kornélia

Nagyon elégedett vagyok a gyors és pontos közvetítéssel. Remélem a jövőben még sokat fogunk együtt dolgozni.

Kiemelt hirdetések

mindet megtekint