Orvosokat érintő jogszabályváltozások – Újabb ingyenes, akkreditált tanfolyam a DRportalon!

Ellenőrizze a DRportalon regisztrált adatainak a helyességét, és kezdje el velünk online tanfolyamunkat! Ne felejtsen el szólni a kollégáinak sem!

Elindult Orvosokat érintő jogszabályváltozások címmel a DRportal.hu újabb távoktató tanfolyama, mely egészen év végéig tart.Ennek keretében fél éven keresztül, havonta két cikket olvashatnak el a portálon a jelenleg érvényes és az utóbbi időben változó jogszabályok témakörben. A cikkekhez kapcsolódó feleletválasztós tesztkérdések helyes megválaszolása a szükséges ahhoz, hogy a tanfolyam végén 12 kreditpontot írhassanak jóvá Önnek. A tanfolyamhoz csatlakozni folyamatosan lehet, részvételre csak a DRportalon regisztrált orvosok jogosultak.

A Med. et Jur. menüponton belül a „Tanfolyam” címszó alatt vagy az oldalon az „Akkreditált tanfolyamok” menüponton belül találhatja majd meg a cikkeket, amelyeknek alján ott látható az adott cikkre vonatkozó teszt linkje is, melyre rákattintva lehetősége van annak kitöltésére. A kitöltést követően automatikus visszajelzést kap arról, hogy Ön helyesen töltötte-e ki a tesztet. Amennyiben nem sikerült, úgy Ön 1 nap (24 óra!) múlva újra próbálkozhat.

FONTOS! A 12 kreditpontot csak akkor kapja meg, ha a tanfolyam valamennyi tesztkérdésére helyesen válaszol!

A tanfolyam végén e-mailben kap értesítést a 12 kreditpont megszerzéséről.

A tanfolyam időtartama: 2014. július 10. – december 31.
A tanfolyamot akkreditálta:
SOTE Továbbképzési Központ
Tanfolyamért felelős: Egészség Joga Alapítvány

A tanfolyamra külön nem kell jelentkezni! A részvétel automatikusan elindul az első teszt kitöltésével.Vissza a lap tetejére