Egészségügyi marketingszakértő

Horváth Krisztina – Egészségügyi marketingszakértő

Marketingszakértő, egészségügyi marketingoktató vagyok. Cégem, az Első Magyar Egészségügyi Marketing Kft. kimondottan az egészségügyre specializálta marketing tevékenységét. Egy szűk szegmensre koncentrálva magánklinikáknak,  gyógycentrumoknak, fogászati centrumoknak és diagnosztikai központoknak dolgozunk. Mottónk:  „az egészség érték, a gyógyítás hivatás, a praxis üzlet”.

Egyre több orvos, természetgyógyász ügyfelünk, barátunk fordul hozzánk kiadó orvosi rendelőjük ügyében.  Tanácsot kérnek, hogyan lehetne a mai szinte napról napra változó helyzetben legjobban hasznosítani orvosi ingatlanjukat. Érdemes-e eladni, esetleg maradjanak a bérbeadás mellett? Számos szemináriumom alkalmával pedig kezdő, praxis kialakítás előtt álló orvos kért tőlünk segítséget abban, hogy megfelelő rendelőt keressünk számára. Fontos a bizalom és az, hogy mi nem csak egy rendelőt látunk az ingatlanban, hanem az abban rejlő üzleti lehetőséget is.

Arra a következtetésre jutottunk, hogy egy erre specializálódott átlagos, hagyományos ingatlanos oldalnál többet nyújtó, a rendelők menedzselését is felvállaló portállal segíthetünk  azoknak, akik többet szeretnének egy adás vételnél. Az egészségügy szűk szegmensére koncentrálva, létrejött az „ Orvosi rendelők menedzsmentje” oldal, és ezzel korábbi célunkat erősítjük, vagyis hogy minél több orvosnak és természetgyógyásznak nyújthassunk segítséget magánrendelésük, praxisuk, tanácsadói munkájuk beindításához és menedzseléséhez. Az egészségügyi marketingkommunikáció speciális tudást és tapasztalatot kíván. Merjék szakemberre bízni orvosi rendelőjüket, praxisukat, vállalkozásukat az egészségügyi marketingkommunikáció területén is.

 

Horváth Krisztináról bővebben itt olvashat.

EGY KIS BÜSZKESÉG…

…hogy mint 2 gyermek anyukája is helyt tudok állni az üzleti életben 🙂Vissza a lap tetejére