Magunkról

„Mi nem rendelőkkel kereskedünk hanem megkeressük a legjobb helyet az Ön páciensei számára!”

Orvosi rendelőt szeretne bérelni vagy vásárolni? Ön jó helyen jár. Amennyiben eladni szeretné vagy kiadni ilyen célra hasznosítható ingatlanját, szintén megtalálta a megfelelő weboldalt.

Ha ennél többre vágyik: szeretné az új helyen kialakítandó praxist sikeresen elindítani, eredményesen működtetni, de a szakmai tudás mellett a marketingismeretekkel már hadilábon áll…, nos, akkor a legjobb helyen jár.

Célunk, hogy többéves egészségügyi marketing tapasztalatunkat átadjuk azon praxisok tulajdonosainak is, akik e weboldal segítségével találnak rá a tevékenységük végzéséhez szükséges ingatlanra. Tanácsadói munkánk nem ér véget a megfelelő rendelő kiválasztásával, együttműködésünk folytatódhat további, személyre szabott, komplex egészségügyi marketing helyzetfelméréssel, közös marketingtervezéssel. Ha Önnek csak a szakmai kihívásokra kell koncentrálnia, páciensei, betegei, kliensei a legmagasabb színvonalú szolgáltatást kaphatják.

Első Magyar Egészségügyi Marketing Kft. kimondottan az egészségügyre specializálta marketing tevékenységét. Egy szűk szegmensre koncentrálva, magánklinikáknak,  gyógycentrumoknak, fogászati centrumoknak diagnosztikai központoknak dolgozunk. Mottónk:  „az egészség érték, a gyógyítás hivatás, a praxis üzlet”. A komplex egészségügyi marketingkommunikációs tanácsadás mellett orvosi rendelők, rendelők, és egyéb ingatlanok adás vételével és bérbeadásával is foglalkozik. Az Első Magyar Egészségügyi Marketing Kft. rendelkezik az ingatlanközvetítői tevékenység folytatásához szükséges engedéllyel.

 

ALAPADATOK

Cégnév: Első Magyar Egészségügyi Marketing Kft.

Számlázási cím: 6750 ALGYŐ, Kastélykert u 147.

Cégjegyzékszám: 06-09-016018

Adószám: 22951753-2-06

Bankszámla szám: 10102842-05619500-01003006

Képviseli: Horváth Krisztina (ügyvezető)

Telefonszám: +36 30 8942 663

E-mail cím: horvath.krisztina@egeszsegugyimarketing.hu

Központi e-mail cím: 1em@egeszsegugyimarketing.hu

Web: http://www.egeszsegugyimarketing.hu/

Engedély üzletszerű ingatlanközvetítői tevékenység folytatásáraVissza a lap tetejére