Típus
Alapterület
185m2
Utoljára módosítva
Alapadatok
Épület típusa
Tégla
Felszereltség
Berendezve
Elhelyezkedés
Emelet lifttel
Parkolási lehetőség
Utcai
Megközelíthetőség
Tömegközlekedéstől 150m-re
Klimatizált
Igen
Ingatlan állapota
Kiváló
Fűtés típusa
Központi fűtés
Részletek
ÁNTSZ engedély
Van
Kizárólag orvosokkal dolgozó rendelő
Nem
Recepció
Recepció személyzettel
Szakmai profil
Belgyógyászat, Bőrgyógyászat, Diabetológia, Dietetika, Endokrinológia, Érsebészet, Foglalkozás-egészségügy (üzemorvos), Fül-orr-gégészet, Gasztroenterológia, Gyógytorna, Háziorvos, Kardiológia, Laborvizsgálatok, Neurológia, Nőgyógyászat, Ortopédia, Plasztikai sebész, Pszichiátria, Pszichológia, Pulmonológia, Reumatológia, Sebészet (általános), Szemészet, Természetgyógyász, Traumatológia, Urológia, Vérvétel
Leírás

A 29 éve működő, jól bevezetett, többszakmás rendelőben négy vizsgáló, műtő és egy korszerű (Samsung H60) 4D-s ultrahang áll a bérlő rendelkezésére. A recepciós szolgálat, ill. az asszisztensek minden segítséget megadnak, hogy a rendelőben dolgozó orvosok csak a gyógyítással foglalkozhassanak. Cytológiai, hystológiai és teljes körű laboratóriumi vizsgálatokat is végzünk. Poliklinikánk Budapest belvárosában, a Vas u.- Stáhly u. sarkán (a volt Színház és Filművészeti Egyetemnél) található.

Személyes adatainak védelme érdekében a beágyazott térképhez való kapcsolódását blokkoltuk.
Kattintson a lenti Térkép betöltése gombra a térkép betöltéséhez. A térkép betöltésével elfogadja a(z) Google adatvédelmi irányelveit.
1085 Budapest, Stáhly u. 2/a., Pest, Magyarország
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.