Kiadási ár:
190 000 HUF
Típus
Alapterület
35m2
Utoljára módosítva
Alapadatok
Épület típusa
Tégla
Felszereltség
Berendezve
Elhelyezkedés
Utcai
Parkolási lehetőség
Utcai
Megközelíthetőség
Tömegközlekedéstől 150m-re
Klimatizált
Igen
Részletek
ÁNTSZ engedély
Nincs
Kizárólag orvosokkal dolgozó rendelő
Nem
Szakmai profil
Természetgyógyász
Leírás

Kiadó a Móricz Zsigmond körtérnél a 6-os villamos végállomásánál Karinthy Frigyes úti házban (Bicskei utcából nyíló bejárattal) egy 35 m2-es 3 , 5 m belmagasságú elegáns , teljeskörűen felújított földszinti üzlethelyiség utcai bejárattal , mely terápiás Központnak kerül kialakításra.
Ez a terápiás Központ alkalmas egyéni konzultációkra , kezelésekre és alkalmas max. 10 létszámú csoportos workshopok vagy tanfolyamok megtartására.

A gondos , minőségi anyagokkal történő felújítás 85-90%-os készültségben van (ezért nincs fotó feltöltve) , a befejezés előreláthatólag szeptember vége , azaz a kiadás várhatóan 2019. október elsejétől esedékes.
A helyiségben van egy megérkezésre és várakozásra alkalmas előszoba , ahonnan nyílik a 21 m2-es szoba , innen nyílik az új gépekkel felszerelt új konyha (rendelés alatt van jelenleg) , a zuhanyzó és a WC. Az ingatlan fűtését gáz cirkófűtés biztosítja. A Központ teljes kényelmet kínál az itt dolgozó , igényes , munkájukat szerető terapeutáknak és a klienseknek egyaránt.

Az üzlethelyiség kifejezetten és kizárólag alternatív gyógyászat céljára került kialakításra és kerül kiadásra egyaránt (például: kineziológia , biorezonanciális mérés , Theta Healing technika). Az elképzelés szerint több terápia is működik majd a Központban , ezért hetente bizonyos napokra vagy napszakokra kerül kiadásra az ingatlan az alábbiak szerint.

Heti rendszerességgel a csütörtöki napok már foglaltak. Tehát az alábbi lehetőségek közül lehet választani:
Minden hétnek a hétfő , kedd , szerda , péntek , szombat , vasárnap napjai kiadók vagy teljes napokra vagy félnapokra , megállapodásunk kérdése.

A csütörtöki napok kivételével a hét maradék napjaira a bérleti díj: 190.000 Ft + ~10.000 Ft rezsi/hó

Az egyes napok bérleti díja: 10.000 Ft (de hetente minimum kettő napot bérelni kell).

Kérdés esetén kérlek , írj. Amint tudok válaszolok.

Személyes adatainak védelme érdekében a beágyazott térképhez való kapcsolódását blokkoltuk.
Kattintson a lenti Térkép betöltése gombra a térkép betöltéséhez. A térkép betöltésével elfogadja a(z) Google adatvédelmi irányelveit.
1117 , Karinthy Frigyes út, Pest, Magyarország
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.