Kiadási ár:
60 000 HUF
Típus
Alapterület
88m2
Utoljára módosítva
Alapadatok
Épület típusa
Tégla
Felszereltség
Berendezve
Elhelyezkedés
Utcai
Parkolási lehetőség
Utcai
Megközelíthetőség
Tömegközlekedéstől 150m-re
Klimatizált
Igen
Részletek
ÁNTSZ engedély
Van
Szakmai profil
Akupunktúra, Belgyógyászat, Bőrgyógyászat, Dietetika, Foglalkozás-egészségügy (üzemorvos), Fül-orr-gégészet, Gasztroenterológia, Gyógytorna, Háziorvos, Kardiológia, Neurológia, Nőgyógyászat, Ortopédia, Plasztikai sebész, Proktológia, Pszichiátria, Pszichológia, Reumatológia, Sebészet (általános), Szemészet, Természetgyógyász, Urológia
Leírás

Az épületben két rendelő található, külön váróval és mosdóval. Az egyikben teljes munkaidőben fogorvosi rendelés üzemel, a másik, nagyobb rendelőben tüdőgyógyász-allergológus rendel hétfőn és kéthetente csütörtök délutáni műszakban, illetve kéthetente péntek délelőtt. Szerdán délután szülész- nőgyógyász rendelés működik itt. A többi műszakban kiadó a rendelő. Berendezett, műszerezett. A takarítás, szemétszállítás megoldott. ÁNTSZ engedéllyel rendelkezik. Mivel saroktelken épült a ház, a parkolás a mellékutcában megoldott. Az épület klimatizált, riasztóval és kamerarendszerrel ellátott. Egyéni hirdetőtábla elhelyezhető a kerítésen, illetve hirdető keretben is.

Irányár: Egy nap egy héten, egy műszakra nettó 60 ezer Ft/hó

Személyes adatainak védelme érdekében a beágyazott térképhez való kapcsolódását blokkoltuk.
Kattintson a lenti Térkép betöltése gombra a térkép betöltéséhez. A térkép betöltésével elfogadja a(z) Google adatvédelmi irányelveit.
2030 Érd, 73 Bajcsy-Zsilinszky út, Pest, Magyarország
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.