Kiadási ár:
150 000 HUF
Típus
Alapterület
0m2
Utoljára módosítva
Alapadatok
Épület típusa
Tégla
Felszereltség
Berendezve
Elhelyezkedés
Emelet lifttel
Parkolási lehetőség
Zárt helyen
Megközelíthetőség
Tömegközlekedéstől 150m-re
Klimatizált
Igen
Ingatlan állapota
Újépítésű
Fűtés típusa
Központi, egyedi méréssel
Részletek
ÁNTSZ engedély
Van
Kizárólag orvosokkal dolgozó rendelő
Igen
Szakmai profil
Akupunktúra, Belgyógyászat, Bőrgyógyászat, Diabetológia, Dietetika, Endokrinológia, Érsebészet, Foglalkozás-egészségügy (üzemorvos), Fül-orr-gégészet, Hepatológia, Homeopátiás kezelés, Intimlézer kezelés, Kardiológia, Laborvizsgálatok, Lézeres szőrtelenítés, Neurológia, Nőgyógyászat, Ortopédia, Plasztikai sebész, Proktológia, Reumatológia, Sebészet (általános), Természetgyógyász, Ultrahang diagnosztika, Urológia, Vérvétel
Leírás

A Szépvölgyi Medical Spa egy diszkrét, luxus magánrendelő, mely a II. és III. kerület határán a Szépvölgyi út közvetlen közelében helyezkedik el. A rendelőhöz tartozik egy nőgyógyászati vizsgáló teljeskörűen felszerelve, illetve egy olyan vizsgálószoba is, amely akár több – a leírásban specifikált terület orvosai rendelhetnek . A rendelő helyiségei a legmodernebb technológiai eszközökkel felszereltek. Tartozik hozzá továbbá férfi/női mosdó, személyzeti helyiség, konyha és egy kényelmes, tágas váró is.  Az épülethez tartozó mélygarázsban van lehetőség parkolni a mind a betegek, mind az orvosok számára. A rendelőhöz, egy bérelt parkoló tartozik. Az épületben és az utcában több egyéb orvosi rendelő is működik, mely meglehetősen jó betegforgalmat generál a környékre. Az épület földszintjén egy kávézó is található.

Személyes adatainak védelme érdekében a beágyazott térképhez való kapcsolódását blokkoltuk.
Kattintson a lenti Térkép betöltése gombra a térkép betöltéséhez. A térkép betöltésével elfogadja a(z) Google adatvédelmi irányelveit.
1037 Budapest, Montevideó utca 7. 1 emelet, Pest, Magyarország
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.