Elado Kiadó 1
NYOMTATÁS NYOMTATÁS

Teljes körűen felújított 84nm üzlet a Margit Krt és Keleti Károly utca sarkán!

  • Rendelő azonosítója: RE138
  • Város: Budapest (Pest)
    II. kerület
  • Alapterület: 84 m2
  • Felszereltség: Berendezve
  • Rendelők száma: 1 db

Leírás

Teljes körűen felújított 84nm üzlet a Margit Krt és Keleti Károly utca sarkán!

Margit krt. felől LED-fal van felszerelve a 4-6-os villamosmegállóból tisztán olvasható, illetve az üzlet rendelkezik még 2 további erkéllyel, melyek kiváló hírdetési felületet nyújtanak.

Az üzletben 4 külön álló kabin (irodaként is használható), illetve 2 külön ajtóval, hangszigeteléssel ellátott iroda is található. Az egyik irodához tartozik egy 360 cm hosszúságú beépített üveg erkély, melynek nyitható üveg ajtaja kiváló szellőztetési lehetőséget biztosít.

Ezen felül egy beépített konyha, férfi/női mosdó, és egy eddig ki nem használt, de gyönyörűen felújított 20 nm helyiség is, mely szintén 360 cm üveg erkély felülettel rendelkezik.

Az üzletben két küldön klíma is helyet kapott, így a hőmérséklet szabályozás tökéletesen megoldható.114 méter rejtett LED világítás, 6 csillár, és 28 spot garantálja a hangulatvilágítást. A falakon lakberendező által megálmodott és kiválasztott elegáns vissza fogott stílusú mosható tapéták találhatók.

Rendkívül jó tömegközlekedési lehetőségek: bejárati ajtótól 25 méterre van a rózsadombi buszok megállója, illetve a 4-6 villamos is.

Az üzlet bérleti díja 1000 euro + rezsi!

Az üzlet jelenleg nem rendelőként üzemel, viszont kisebb átalakítással alkalmas rendelőnek is.

Továbbá alkalmas lehet bármilyen irodai tevékenység, ügynöki tevékenység, illetve egyéb irodához kötött tevékenység elvégzéséhez.

További információk: 06 30 232 – 7313, mollikft@gmail.com

Bővebb információ: +36/30 232 - 7313 mollikft@gmail.comVissza a lap tetejére

Vélemények